24 uur per dag bereikbaar via :
Selecteer een pagina

Glashandel nabij Diemen

Bent u op zoek naar een betrouwbare glashandel nabij Diemen? DQ Glasservice uit Amsterdam heeft exact de ervaren glaszetter voor al uw glaswerkzaamheden in Diemen. Of het nu gaat om het vervangen van een gebroken ruit of het installeren van nieuwe glazen deuren, onze professionele glaszetter kan u de beste service en kwaliteit bieden. Onze glashandel nabij Diemen helpt u met advies op maat en zorgt ervoor dat het glaswerk perfect wordt uitgevoerd.

  • โœ“ 24/7 bereikbaar
  • โœ“ Volledig op maat van soort tot afwerking
  • โœ“ Meer dan dertig jaar ervaring

Glashandel met een expertise van meer dan dertig jaar

Onze glashandel heeft al meer dan dertig jaar expertise in het vak, en dat biedt u talloze voordelen. Onze glasspecialist weet precies welk type glas het beste bij uw situatie past en heeft als glaszetter ervaring met verschillende glassoorten, zoals veiligheidsglas, isolatieglas en decoratief glas. Wij werken zowel in woningen als in bedrijfspanden. Glas vervangen? Dat doen wij met de grootste zorg en precisie. Daarnaast bieden wij diensten zoals het plaatsen van spiegels, glazen wanden en douchedeuren, waarbij we altijd rekening houden met uw specifieke wensen en eisen. Bovendien zijn wij als glaszetter niet alleen actief in Diemen, maar ook in Amsterdam en omstreken, waardoor u altijd kunt rekenen op snelle en betrouwbare service.

Glas laten vervangen? Neem contact op!

+31 20 665 0205

Vraag een offerte bij ons aan

Wilt u profiteren van een uitgebreide glasservice? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Met een vrijblijvende offerte krijgt u een duidelijk overzicht van de kosten en de mogelijkheden voor uw glasproject. Bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit en uitstekende service voor al uw glaswerk. Wacht niet langer en laat uw glaswerk professioneel uitvoeren door onze experts. Vul eenvoudig het contactformulier in en een van onze specialisten neemt snel contact met u op!

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid