24 uur per dag bereikbaar via :
Selecteer een pagina

Glashandel in Amsterdam

DQ Glasservice is een vakkundige glashandel in Amsterdam. Wij leveren diverse glazen producten, zoals ruiten, deuren en wanden. Ons assortiment bestaat uit verschillende glassoorten die wij precies om maat kunnen maken en vakkundig in uw woning of bedrijfspand installeren. Of uw pand nu in Amsterdam-Oost, Amsterdam-Zuidoost of een ander stadsdeel van de hoofdstad staat, de experts van onze glashandel komen graag bij u langs en leveren een uitstekende service.
  • 24/7 bereikbaar
  • Vakkundige plaatsing
  • Diverse glassoorten

Wat voor soort glas wilt u laten vervangen in Amsterdam of omgeving?

Al meer dan 30 jaar zijn wij allround specialist op het gebied van glas. Bij ons kunt u dan ook terecht voor diverse glassoorten die wij vakkundig voor u plaatsen. Ons assortiment bestaat uit de volgende glassoorten:

Wanneer uw beglazing hier niet tussen zit, kunnen wij deze snel voor u bestellen. Zo beschikt u dankzij onze glashandel altijd snel over de juiste beglazing voor uw pand in Amsterdam-Oost, Amsterdam-Zuidoost of een ander deel van de stad.

Glas laten vervangen? Neem contact op!

+31 20 665 0205

Glazen deuren, wanden, balustrades en meer

Wij leveren diverse glazen interieurartikelen, zoals schuifdeuren en douchewanden. Ook voor glazen wanden voor in uw keuken of voor een prachtige balustrade van glas, kunt u bij ons terecht. Vanuit onze glashandel, die vlakbij Amsterdam-Oost en Amsterdam-Zuidoost is gevestigd, leveren wij al deze producten op maat bij u af. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u veilig en mooi glas ontvangt dat perfect past bij uw interieur. Met onze glazen producten creëert u eenvoudig verschillende vertrekken in uw huis of tuin, terwijl u toch een ruimtelijk overzicht houdt.

Neem contact op voor deskundig advies

Twijfelt u over welke glassoort het meest geschikt is voor uw specifieke toepassing? Wij geven u graag deskundig advies. Neem hiervoor contact op met onze glashandel nabij Amsterdam-Oost en Amsterdam-Zuidoost. Bel naar +31 20 665 0205 of vul het contactformulier in. In dit laatste geval ontvangt u binnen twee werkdagen een reactie.

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid