24 uur per dag bereikbaar via :
Selecteer een pagina

Melkglas voor uw glazen douchewand

Wanneer u een melkglas douchewand of ander soort glazen douchewand wilt, staan wij van DQ Glasservice voor u klaar. Al ruim dertig jaar zijn wij dé allround-specialist op het gebeid van glas in de regio Amsterdam. Wij leveren hier dan ook glazen douchewanden van de beste kwaliteit.

Een melkglas of andere type douchewand: stijlvol en veilig

Vanuit onze glashandel in Amsterdam leveren wij uw glazen douchewand op elke gewenste maat, inclusief de eventuele benodigde sparingen voor uw klem bevestiging. Al onze glazen wanden worden uitgevoerd in minimaal 8 mm veiligheidsglas en zijn rondom geslepen. Geharde glazen douchedeuren bieden belangrijke voordelen: een glazen deur nodigt uit! Ze scheppen ruimte en bieden zicht en licht op de omgeving, en met een melkglasafwerking sluiten ze een ruimte of kamer juist af, zonder het gevoel te geven opgesloten te zijn. Ze zijn sfeervol, luxueus, verrassend en worden in gehard glas geleverd.

Ook een glazen deur voor uw douche? Neem contact op!

+31 20 665 0205

Een ruim aanbod van glazen douchwanden en -deuren

Onze glazen douchewanden en -deuren zijn verkrijgbaar in de volgende glassoorten:

  • Blank glas
  • Timeless glas met antikalkcoating
  • Satijn melkglas of Matelux
  • Crepi blank
  • Diamant extra blank
  • Gekleurd glas: brons, grijs of groen

De glassoorten die het meest worden toegepast als douchewand en -deur zijn blank glas en satijn melkglas. Wij bieden onze douchedeuren kaderloos aan. De deuren kunnen worden toegepast voor diverse nissen- en of douche-opstellingen. Wij leveren alles in gehard veiligheidsglas met de juiste sparingen voor het door u gekozen beslag. Onze uitgebreide service stopt daar niet, wij installeren de wand ook graag voor u. Komt er onverhoopt een beschadiging in het glas? Wij realiseren de reparatie van uw glazen deur of douchewand zo snel mogelijk.

Geef uw badkamer een stijlvolle afwerking

Wilt u een melkglas of andere glazen douchwand bestellen en vakkundig laten plaatsen door onze glaszetter in uw woning of bedrijfspand in of vlak bij Amsterdam? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 20 665 0205. Het contactformulier invullen kan ook. Wij reageren hierop binnen twee werkdagen.

 

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid