24 uur per dag bereikbaar via :
Selecteer een pagina

Reparatie van een glazen deur

Heeft u een glazen deur die reparatie nodig heeft? Bij DQ Glasservice uit Amsterdam rekent u op een snelle en vakkundige oplossing. Een glazen deur is een prachtig en functioneel element in uw woning, maar kan helaas ook onverhoopt beschadigd raken. Wij staan klaar om uw glazen deur weer in perfecte staat te herstellen.

  • ✓ 24/7 bereikbaar
  • ✓ Volledig op maat van soort tot afwerking
  • ✓ Meer dan dertig jaar ervaring

Een beschadigde glazen deur: laat de reparatie over aan een expert

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wanneer uw glazen deur kapot is, wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren door een ervaren glasspecialist. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat uw deur snel weer functioneert en er mooi uitziet. Daarom gaan wij met de grootste zorg en precisie het glas vervangen. Onze expertise met glasschade zorgt ervoor dat uw deur weer als nieuw wordt. Of het nu gaat om een klein barstje of een grote breuk, wij zorgen ervoor dat uw deur weer veilig en mooi is. Bij DQ Glasservice bent u verzekerd van snelle en professionele service voor al uw glasreparaties.

Glas laten vervangen? Neem contact op!

+31 20 665 0205

Laat uw glazen deur snel herstellen

Wilt u direct een offerte aanvragen voor de reparatie van uw glazen deur? Wij maken het u graag gemakkelijk. Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op. Doorgaans kunnen wij binnen twee werkdagen bij u langs komen. Heeft u een noodgeval? Bel ons dan direct voor een spoedreparatie op +31 20 665 0205, hier zijn we 24/7 bereikbaar. Laat ons uw glazen deur herstellen en geniet weer van een perfect functionerende deur.

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid