24 uur per dag bereikbaar via :
Selecteer een pagina

Driedubbel glas

Driedubbel isolatieglas isoleert beter dan dubbelglas, maar dan moeten de samenstellende delen wel van gelijke kwaliteit zijn. Isolatiewaardes van dubbelglas worden uitgedrukt in de zogenaamde U-waarde. De U-waarde van glas is de mate waarin glas energie doorlaat. Hoe hoger de U-waarde, hoe lager de isolatiewaarde van glas. Bijvoorbeeld de U-waarde van enkel glas ligt zo rond de 6. Driedubbel glas van hoge kwaliteit komt op dit moment op een U-waarde van 0,5 tot 0,9. De sprong van 6 naar 0,9 is groot.

Ook een glazen deur voor uw douche? Neem contact op!

+31 20 665 0205

Driedubbel glas isoleert erg goed. Dat is een feit. Let bij de overweging om over te stappen op driedubbel glas, in het kader van renovatie van uw woning op een aantal dingen: Is mijn sponning diep genoeg? Is mijn raamconstructie stevig genoeg, en wat denk ik extra te kunnen besparen t.o.v. dubbel glas HR++. Laat u daar goed over voorlichten door de glaszetter. Ga er niet per definitie van uit dat u altijd voordeliger uit bent. U moet dit dan echt op de langere termijn zien.

In het kader van nieuwbouw, of energie neutrale bouw, is driedubbel glas zeker een optie. Let er dan op dat u de aanschaf van driedubbel glas meeneemt in het totale pakket van energiebesparing.

U kunt ook bij ons terecht om dubbel glas of gelaagd glas  te zetten.

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid