24 uur per dag bereikbaar via :
Selecteer een pagina

Reparatie van uw glas in en rondom Amsterdam

Voor een snelle en deskundige reparatie van schade aan uw glas kunt u rekenen op een betrouwbare service van DQ Glasservice uit Amsterdam. Wanneer u glasschade aan ons doorgeeft, maken we direct een afspraak voor herstelwerkzaamheden. Voor u het weet, is uw kapotte glas door een ervaren glaszetter vervangen of is er vakkundig een tijdelijke noodreparatie uitgevoerd. Het ongemak wordt altijd direct verholpen. Na sluitingstijd is onze telefoon doorgeschakeld naar onze glaszetter, waardoor u ervan verzekerd bent dat u 24 uur per dag en 7 dagen per week wordt geholpen. Dat is pas glasservice!

Ook een glazen deur voor uw douche? Neem contact op!

+31 20 665 0205

Vakkundig reparatie van ieder soort glas

Al meer dan 30 jaar zijn wij allround specialist op het gebied van glas en de reparatie hiervan. Wij plaatsen en repareren glaswerk in woningen, winkels en bedrijfspanden. Wij hebben een uitgebreid assortiment met verschillende glassoorten, waaronder dubbel glas en gelaagd glas. Onze ervaren medewerkers maken uw glas precies op maat en plaatsen het vakkundig. Ook voor de reparatie van glas kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een ruit, deur, wand of ander glazen product, wij repareren de schade altijd snel en veilig.

Bel ons op en u bent snel van uw glasschade af

Is uw glas beschadigd en heeft het een reparatie nodig? Neem dan contact met ons op en wij plannen de herstelwerkzaamheden meteen in. Meestal kunnen deze al binnen 1 à 2 werkdagen van start gaan. Bij spoed komen wij uiteraard meteen naar u toe. Bel naar +31 20 665 0205 of vul bij specifieke vragen ons contactformulier in.

 

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid