24 uur per dag bereikbaar via :
Selecteer een pagina

Glasspecialist in Amsterdam

Als glasspecialist in Amsterdam bieden wij ongekend vakmanschap en kwaliteit voor woningen en bedrijfspanden. Bij DQ Glasservice doen wij er alles aan om uw glazen deuren, wanden en ramen in perfecte staat te installeren. Als ervaren glasspecialist bieden wij een breed scala aan diensten die ervoor zorgen dat uw glaswerk altijd in topconditie is. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een volledig nieuw glasproject, u kunt altijd rekenen op onze expertise.

  • ✓ 24/7 bereikbaar
  • ✓ Volledig op maat van soort tot afwerking
  • ✓ Meer dan dertig jaar ervaring

Meer dan dertig jaar ervaring als glasspecialist

Een glasspecialist die al meer dan dertig jaar actief is, biedt talloze voordelen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij als glazenzetter een diepgaand begrip van alle mogelijke glaswerken. Dit betekent dat wij elke uitdaging aankunnen, van eenvoudige reparaties van deuren tot complexe installaties. De reparatie van glaswerk wordt snel en efficiënt uitgevoerd, zodat u nooit lang met een probleem blijft zitten. Glas vervangen gebeurt bij ons met de grootste precisie en aandacht voor detail. Onze uitgebreide diensten zorgen ervoor dat al uw wensen en behoeften worden vervuld, ongeacht de omvang van het project.

Glas laten vervangen? Neem contact op!

+31 20 665 0205

Vraag vandaag nog een offerte aan

Wilt u gebruikmaken van de glasservice van de meest betrouwbare glasspecialist van Amsterdam? Aarzel dan niet en vraag vandaag nog een offerte aan. Ons team staat klaar om u te voorzien van een gedetailleerde prijsopgave en professioneel advies. Gebruik het contactformulier op onze website om uw aanvraag te doen. Wij zorgen ervoor dat u snel geholpen wordt en dat uw glasproject in goede handen is. In geval van nood, bereikt u ons 24/7 via +31 20 665 0205.

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid