24 uur per dag bereikbaar via :
Selecteer een pagina

Dubbel glas bestellen en plaatsen in Amsterdam

Wilt u dubbel glas, of een ander soort glas, bestellen en laten plaatsen in de regio Amsterdam? Dan helpen wij van DQ Glasservice u hier graag bij. Met meer dan 30 jaar ervaring in het plaatsen en vervangen van dubbel glas en HR++ isolatieglas bent u dus in hele goede handen. Maak een afspraak en we helpen u onmiddellijk verder!

Wat is dubbel glas en waarom zou u dit bestellen en laten plaatsen?

Dubbel glas bestaat uit een buiten- en een binnenblad van glas met daartussen een met lucht- of gasgevulde spouw. De spouw is aan de glasranden hermetisch afgesloten. U kunt verschillende soorten isolatieglas bestellen, van standaard dubbel glas tot HR++ en HR+++ glas, deze kunt u allemaal door onze specialisten uit Amsterdam laten zetten.

HR++ is dubbel glas met een extra coating en een Argongasvulling welke met minder energieverbruik toch een optimaal comfort biedt. De HR++ dubbele beglazing is speciaal ontworpen om de kou buiten de deur te houden, zodat het binnen lekker warm is. Tegelijkertijd kunt u volop van het daglicht blijven genieten. HR++ isolatieglas isoleert vijf keer beter dan enkel glas en twee tot driemaal beter dan traditioneel dubbel glas. Deze beglazing bereikt probleemloos een U-waarde van 1,1 W/(m².K). HR++ isolatieglas, is op dit moment het meest toegepaste glassoort in zowel de woningbouw. Dubbel glas kunt u eenvoudig bij ons bestellen en laten zetten.

Ook een glazen deur voor uw douche? Neem contact op!

+31 20 665 0205

Dubbel glas laten zetten in Amsterdam en omgeving

Wanneer u dubbel glas, driedubbel glas, HR++ isolatieglas of gelaagd glas wilt bestellen en laten zetten in of nabij Amsterdam, kunt u bij ons terecht. Dagelijks zijn wij in de weer om in deze regio woningen, winkels en bedrijfspanden van de juiste beglazing te voorzien. Wij adviseren u graag, maken het glas perfect op maat en plaatsen het vakkundig.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Woont u in de regio Amsterdam of Diemen en wilt u ook dubbel glas laten zetten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Heeft u vragen over het bestellen of laten plaatsen van dubbel glas in uw woning in Amsterdam? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar +31 20 665 0205.

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid