24 uur per dag bereikbaar via :
Selecteer een pagina

Over ons

Aan het huidige glasbedrijf DQ Glasservice gaat een lange geschiedenis vooraf. In 1986 fuseerden twee eenmansbedrijfjes tot één glashandel met de naam Diemen Quick Glasservice. In 1987 werd een derde glashandel opgekocht en in 1991 werd het werkgebied uitgebreid naar Amsterdam, door het aankopen van voormalig Glashandel “Amsterdam”. Na eerst op een ander adres in Amsterdam gevestigd te zijn, verhuisde DQ Glasservice in 1993 naar de H.J.E. Wenckebachweg 111 te Amsterdam, waar het tot op heden nog steeds is gehuisvest.

Ook een glazen deur voor uw douche? Neem contact op!

+31 20 665 0205

Visie en werkwijze

Wij zijn van mening dat werkzaamheden op het gebied van glas snel en op een professionele wijze dienen te worden uitgevoerd. Hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service vinden we hierbij belangrijk. Om deze reden vindt u bij ons glasbedrijf in Amsterdam alleen de best opgeleide glaszetters, met jarenlange ervaring en de juiste knowhow. Hierdoor kunnen wij onze klanten verzekeren van perfect uitgevoerd werk. U komt dus achteraf nooit voor nare verrassingen te staan.

Met onze vele vaste klanten in de regio Amsterdam hebben wij vaste, voordelige prijsafspraken. Voor speciale opdrachten wordt eerst een offerte uitgebracht. Als klant kunt u altijd een duidelijk overzicht inzien van de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Deze worden door de glaszetter uit Amsterdam netjes en overzichtelijk bijgehouden. Op deze manier kan een opdracht op ieder willekeurig tijdstip weer worden opgeroepen, waardoor we altijd terug kunnen vinden waar, wat, wanneer en door wie er iets werk aangenomen en uitgevoerd.

 

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid