24 uur per dag bereikbaar via :
Selecteer een pagina

Zonwerend glas bestellen bij dé specialist

Bij DQ Glasservice in Amsterdam kunt u eenvoudig zonwerend glas bestellen. Dit type glas houdt felle zonnestralen tegen, waardoor u binnen lekker koel blijft en u toch geniet van natuurlijk licht. Dit glas is ideaal voor klaslokalen en bedrijven, maar kan ook in uw woning geplaatst worden.

Hoe werkt het zonwerend glas dat u bij ons kunt bestellen?

Zonwerend glas (ZHR++) bestaat uit twee glasbladen, gescheiden door een hol metalen kader. Een dubbele elastische afsluiting sluit de constructie. De heldere buitenruit is aan de binnenzijde bedekt met een uiterst dunne, transparante coating van edelmetaal. De spouw tussen de beide glasbladen is gevuld met een isolerend gas (argon).

Ook een glazen deur voor uw douche? Neem contact op!

+31 20 665 0205

Bespaar het hele jaar door op uw energiekosten

Het bestellen en vakkundig laten plaatsen van zonwerend glas draagt bij aan energiebesparing. In een warm klimaat of bij gebouwen met een hoge interne belasting, wordt zonwerende beglazing namelijk gebruikt om de toetreding van warmte te minimaliseren. Dit wordt bereikt door zonne-energie te reflecteren en door hinderlijk licht buiten te houden. In een meer gematigd klimaat kan het glas toegepast worden door de juiste zonwerende eigenschappen en hoge lichtdoorlatendheid van daglicht te combineren. In de winter kan beglazing met een lage emissiefactor het warmteverlies reduceren en de gratis zonnewarmte het gebouw laten verwarmen, zonder significant verlies van daglicht. Dit betekent dat het gebouw in de zomer erg warm wordt, tenzij zonwerende beglazing wordt toegepast. De juiste beglazing kan helpen de kosten te verminderen en de energieprestatie van een gebouw gedurende het hele jaar te verbeteren. Het bestellen en laten plaatsen van zonwerend glas is dus zeer duurzaam.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u bij ons zonwerend glas of een ander soort glas bestellen of laten repareren? Of wilt u bijvoorbeeld weten wat er bij ons mogelijk is op het gebied van glazen deuren of wanden in de omgeving van Amsterdam? Bel dan naar +31 20 665 0205 of vul het contactformulier in. Binnen twee werkdagen ontvangt u van ons een reactie.

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid