24 uur per dag bereikbaar via :
Selecteer een pagina

Glazen douchedeuren

Gehard glazen douchedeuren bieden belangrijke voordelen: Een glazen deur nodigt uit! Ze scheppen ruimte en bieden zicht en licht op de omgeving! Of ze sluiten een ruimte of kamer juist af, zonder het gevoel te geven opgesloten te zijn. Ze zijn sfeervol, luxueus, verrassend en worden veilig in gehard glas geleverd!
Een mooie douchedeur maakt uw badkamer helemaal compleet. Het maakt niet uit of u nu een nieuwe badkamer laat zetten of besluit in uw bestaande douchegordijn te vervangen. Onze douchedeuren worden standaard geleverd met beslag naar keuze in helder thermisch voorgespannen veiligheidsglas.

Ook een glazen deur voor uw douche? Neem contact op!

+31 20 665 0205

Ook is er de mogelijkheid, tegen een kleine vergoeding, de douchedeur te laten behandelen met een anti-kalk coating. Deze voorkomt kalkaanslag en osmose op uw douchedeur (5 jaar garantie).
Alle douchedeuren worden geleverd in 8 mm. helder veiligheidsglas met kwaliteits deurbeslag naar keuze.

Iets is pas op maat als het gemaakt is voor uw specifieke situatie; precies passend. Om er voor te zorgen dat uw product voldoet aan uw wensen, vragen wij u nauwkeurig te meten en altijd een situatietekening/-foto te uploaden om er zeker van te kunnen zijn dat u de juiste deur besteld en/of niets vergeet.

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid