24 uur per dag bereikbaar via :
Selecteer een pagina

Glassoorten

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas is een dikke glasplaat die, afhankelijk van de toepassing en het gebruik wordt samengesteld uit diverse, gehard en/of ongeharde, glas-, en folie lagen. Uiteindelijk is het glas om over te lopen.

Gelaagd glas

Gelaagd glas is samengesteld uit twee of meerdere bladen floatglas, die tot een onverbrekelijk geheel worden samengevoegd. Er zijn verschillende soorten gelaagd glas, van inbraakwerend tot kogelwerend.

Dubbelglas

Isolatieglas bestaat uit een buiten- en een binnenblad van glas met daartussen een met lucht- of gasgevulde spouw. De spouw is aan de glasranden hermetisch afgesloten. Er zijn verschillende soorten isolatieglas, van standaard dubbel glas tot Hr+++ glas.

Driedubbel glas

Driedubbel isolatieglas isoleert beter dan een dubbele. Driedubbel glas bestaat dus uit 3 enkele glazen, met daartussen droge stilstaande lucht – ideaal voor een stille woonruimte, om kou buiten te houden en veel meer.

Ontspiegeld glas

Dit is een tweezijdig geëtst floatglas. Doordat dit glas aan beide zijden geëtst wordt, veroorzaakt het een duidelijke vertroebeling van het beeld. Dit glas is uitstekend voor het inlijsten van een hoogglans foto of poster zonder passe-partout.

Zonwerend glas

Vermindert zonnewarmte en biedt een hoge mate van lichtdoorlatendheid en biedt zo een comfortabele en prettige omgeving om in te wonen en te werken.

Ook een glazen deur voor uw douche? Neem contact op!

+31 20 665 0205

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid