24 uur per dag bereikbaar via :
Selecteer een pagina

Beloopbaar glas bestellen in Amsterdam

Bij DQ Glasservice in Amsterdam kunt u al sinds jaar en dag de meest uiteenlopende soorten beloopbaar glas bestellen. Denkt u hierbij aan glazen trappen, glazen vloeren en beloopbare dakramen voor zowel binnen als buiten gebruik. Beloopbaar glas is niets anders dan een dikke glasplaat die, afhankelijk van de toepassing en het gebruik, wordt samengesteld uit diverse, geharde en/of ongeharde glas-, en folielagen. Na het kopen van beloopbaar glas is het natuurlijk bedoeld om over te lopen, maar het ziet er ook gewoon geweldig uit.

Wat is de prijs als u beloopbaar glas gaat bestellen?

Bij alles wat u gaat kopen, is de prijs natuurlijk van belang dus ook bij beloopbaar glas. Door het kopen van beloopbaar glas heeft u altijd een op maatgemaakte oplossing waarin de prijs van het glas, maar ook van het glaszetten, sterk varieert. Gaat u bij ons beloopbaar glas bestellen? Om de prijs hiervan te bepalen, zijn dit voor ons de belangrijkste variabelen:

  • Is het glas voor binnen of voor buitengebruik?
  • Wat is de hoeveelheid die u nodig heeft, de grootte en de vorm van de glazen platen?
  • Hoe kunnen we het glas ondersteunen?
  • Welk soort glas gaan we gebruiken?
  • Wat is de dikte van het glas?

Ook een glazen deur voor uw douche? Neem contact op!

+31 20 665 0205

Maak een afspraak met onze glasexpert

Wilt u bij ons beloopbaar glas bestellen? Of wilt u ons inschakelen voor een reparatie? Dan lopen wij graag samen met u alle mogelijkheden door. Maak een afspraak met een van onze glasspecialisten uit Amsterdam door het contactformulier in te vullen of te bellen naar +31 20 665 0205. Onze specialisten geven u graag deskundig advies bij het kopen van beloopbaar glas.

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid