24 uur per dag bereikbaar via :
Selecteer een pagina

Beloopbaar glas bestellen in Amsterdam

Bij DQ Glasservice in Amsterdam kunt u al sinds jaar en dag de meest uiteenlopende soorten beloopbaar glas bestellen en laten installeren. Denk hierbij aan glazen trappen, glazen vloeren en beloopbare dakramen voor zowel binnen als buiten gebruik. Beloopbaar glas is een dikke glasplaat die, afhankelijk van de toepassing en het gebruik, wordt samengesteld uit diverse, geharde en/of ongeharde glas-, en folielagen. Wanneer u beloopbaar glas wilt kopen, helpen wij u graag de juiste keuze te maken.

Wat is de prijs als u beloopbaar glas gaat bestellen?

Wanneer u beloopbaar glas wilt bestellen, is de kostprijs natuurlijk een beslissende factor. Beslist u het beloopbaar glas bij ons te kopen? Dan geniet u van een op maat gemaakte oplossing en een duidelijke offerte. Hierin zijn de prijs van het glas en de uren van de glaszetter opgesomd. Gaat u bij ons beloopbaar glas bestellen? Om de prijs hiervan te bepalen, zijn dit voor ons de belangrijkste variabelen:

  • Is het glas voor binnen of voor buitengebruik?
  • Wat is de hoeveelheid die u nodig heeft, de grootte en de vorm van de glazen platen?
  • Hoe kunnen we het glas ondersteunen?
  • Welk soort glas gaan we gebruiken?
  • Wat is de dikte van het glas?

Als ervaren glasbedrijf zorgen wij ervoor dat uw ontwerp tot leven komt met veilige, stevige installatie.

Ook een glazen deur voor uw douche? Neem contact op!

+31 20 665 0205

Maak een afspraak met onze glasexpert

Wilt u beloopbaar glas bestellen of bent u benieuwd naar onze andere glassoorten? Of wilt u ons inschakelen voor een reparatie? Onze specialisten geven u graag deskundig advies bij het kopen van beloopbaar glas. Maak een afspraak met een van onze experts door het contactformulier in te vullen of te bellen naar +31 20 665 0205.

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid