24 uur per dag bereikbaar via :
Selecteer een pagina

Een glazen deur kopen in Amsterdam

Wilt u een glazen deur kopen voor uw woning, winkel of bedrijfspand in Amsterdam of omgeving? Dan helpen wij van DQ Glasservice u graag. Al ruim 30 jaar zijn wij allround specialist op het gebied van glas. Bij ons kunt u dan ook kiezen uit een ruim assortiment aan glazen deuren die wij exact op maat maken. Zo passen ze perfect in uw pand en ziet uw interieur er strak uit.

Douchedeuren

Gehard glazen douchedeuren bieden belangrijke voordelen: Ze scheppen ruimte en bieden zicht en licht op de omgeving. Of ze sluiten een ruimte of kamer juist af, zonder het gevoel te geven opgesloten te zijn.

Binnendeuren

Geharde glazen deuren bieden belangrijke voordelen. Ze scheppen ruimte en bieden zicht op de omgeving. Of ze sluiten een ruimte of kamer juist af zonder het gevoel te geven opgesloten te zijn. Sfeervol, verassend en veilig gehard.

Schuifdeuren

Schuifdeuren bieden een geweldige mogelijkheid om een extra dimensie toe te voegen aan een interieur. Het is een mooi, luxe systeem om woonruimte te scheiden en ruimte te besparen. Het is ideaal voor de woonkamer.

Ook een glazen deur voor uw douche? Neem contact op!

+31 20 665 0205

Een glazen deur kopen van hoogwaardige kwaliteit

Het kopen van op maat gemaakte glazen deuren biedt belangrijke voordelen. U kunt er afzonderlijke vertrekken mee creëren in uw pand, zonder dat het overzicht en de lichtinval wordt beperkt. Ze zijn sfeervol, luxueus en verrassend. Zo passen ze perfect in een modern interieur. U heeft bij ons de keuze uit diverse glassoorten, waardoor u altijd glaswerk vindt dat perfect past bij de inrichting van de ruimte. Ook kunt u uw glazen deuren op maat laten maken en voorzien van verschillende motieven en bewerkingen. Zo kunt u kiezen uit gezandstraald, blank en zeefdruk glaswerk. Wanneer u bij ons een glazen deur wilt kopen, heeft u keuze uit:

  • Douchedeuren
  • Binnendeuren
  • Schuifdeuren

Uiteraard kunnen wij u, naast het helpen bij het kopen van een glazen deur, ook heel goed helpen met het kiezen van bij elkaar passende douchewanden en douchedeuren, of andere soorten combinaties.

Neem vandaag nog contact op

Wilt u bij ons een glazen deur kopen of meerdere deuren op maat laten maken? Of wilt u meer informatie over onze diensten en producten als glaszetter in Amsterdam? Neem dan vandaag nog contact met ons op en u zult snel kunnen genieten van uw nieuwe glazen deur. Vul bij specifieke vragen over het op maat laten maken van uw nieuwe glazen deuren ons contactformulier in of bel naar +31 20 665 0205.

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid