24 uur per dag bereikbaar via :
Selecteer een pagina

Glazen deuren kopen in Amsterdam

Wilt u glazen deuren kopen voor uw woning, winkel of bedrijfspand in Amsterdam of omgeving? Dan helpen wij van DQ Glasservice u graag. Een glazen deur kopen is niet zomaar een snelle beslissing. Vertrouw daarom op onze expertise want wij zijn al ruim dertig jaar zijn wij allround-specialist op het gebied van glas. Bij ons kunt u dan ook kiezen uit een ruim assortiment aan glazen deuren die wij exact op maat maken. Zo passen ze perfect in uw pand en ziet uw interieur er strak uit.

Douchedeuren

Gehard glazen douchedeuren bieden belangrijke voordelen: Ze scheppen ruimte en bieden zicht en licht op de omgeving. Of ze sluiten een ruimte of kamer juist af, zonder het gevoel te geven opgesloten te zijn.

Binnendeuren

Geharde glazen deuren bieden belangrijke voordelen. Ze scheppen ruimte en bieden zicht op de omgeving. Of ze sluiten een ruimte of kamer juist af zonder het gevoel te geven opgesloten te zijn. Sfeervol, verassend en veilig gehard.

Schuifdeuren

Schuifdeuren bieden een geweldige mogelijkheid om een extra dimensie toe te voegen aan een interieur. Het is een mooi, luxe systeem om woonruimte te scheiden en ruimte te besparen. Het is ideaal voor de woonkamer.

Ook een glazen deur voor uw douche? Neem contact op!

+31 20 665 0205

Glazen deuren van hoogwaardige kwaliteit kopen

Op maat gemaakte glazen deuren kopen bij ons glasbedrijf biedt een paar onmisbare voordelen. U kunt er afzonderlijke vertrekken mee creëren in uw pand, zonder dat het overzicht en de lichtinval wordt beperkt. Ze zijn sfeervol, luxueus en verrassend. Zo passen ze perfect in een modern interieur, maar geven ze ook een originele draai aan een klassiek interieur. U heeft bij ons de keuze uit diverse glassoorten, waardoor u altijd glaswerk vindt dat perfect past bij de inrichting van de ruimte. Ook kunt u uw glazen deuren op maat laten maken en voorzien van verschillende motieven en bewerkingen. Zo kunt u kiezen uit gezandstraald, blank, en zeefdruk glaswerk. Wanneer u beslist om bij ons een glazen deur te kopen, heeft u keuze uit verschillende afwerkingen voor uw douchedeuren en binnendeuren. Op die manier kan u altijd een glazen deur kopen die perfect bij uw stijl en interieur past. Kies bijvoorbeeld voor een melkglazen douchewand voor een deur die veel licht doorlaat maar toch alle privacy beschermt.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wilt u bij ons een glazen deur kopen of meerdere deuren op maat laten maken? Of wilt u meer informatie over onze diensten en producten als glaszetter in Amsterdam? Zo geniet u bij ons van een uitgebreide service-na-verkoop, zodat wanneer uw glazen deur een reparatie nodig heeft, wij snel bij u langskomen. Vul bij specifieke vragen over het op maat laten maken van uw nieuwe glazen deuren ons contactformulier in of bel naar +31 20 665 0205 voor een spoedreparatie.

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid