24 uur per dag bereikbaar via :
Selecteer een pagina

Glazen wanden

Als u eenmaal heeft gekozen voor een glazen wand dan kunt u bij ons alle kanten op. Wij hebben een breed assortiment met een ruime keuze in kleur en afwerkingsmogelijkheden. Ook als de akoestische waarde voor u een belangrijk gegeven is, bijvoorbeeld omdat u een ruimte waar vertrouwelijke gesprekken worden gevoerd wilt creëren, kunnen wij u een pasklare oplossing bieden.

Schuifwand

Met een glazen schuifwand kunt u de losse schuifpanelen horizontaal in twee richtingen parallel aan elkaar schuiven. Bij het open en dicht doen van de wand zorgen de ingebouwde meenemers ervoor dat de overige schuifpanelen automatisch mee schuiven.

Douchewand

Wij leveren en zetten uw douchewand op elke gewenste maat, inclusief de eventuele benodigde sparingen voor uw klem bevestiging. Al onze glazen wanden worden uitgevoerd in minimaal 8mm veiligheidsglas en zijn rondom Poli geslepen.

Keuken

Alle glazen keuken achterwanden worden standaard geleverd in extra helder glas, dus glas zonder de groene schijn. Uiteraard kunnen omgevingskleuren de werkelijk kleurbeleving beïnvloeden. Alle glazen keuken achterwanden worden geleverd in gehard veiligheidsglas.

Balustrade

Een glazen balustrade kan binnen of buiten een prachtige toevoeging aan de uitstraling zijn. U bent op zoek naar een glazen balustrade voor binnen of buiten? Heeft u al uw wensen en ideeën al voor uzelf bedacht? Dan vertalen wij deze naar een uitstekend passend ontwerp.

Ook een glazen deur voor uw douche? Neem contact op!

+31 20 665 0205

De keuze tussen gelaagd en gehard glas is tegelijkertijd ook een keuze voor panelen met rondom profielen of panelen zonder profilen er omheen. Voor de keuze tussen enkelwandig of dubbelwandig zal isolatie en akoestiek doorslaggevend zijn. Deze factoren spelen bij de keuze voor een vrijstaande wand geen rol.

Glazen wanden geven een luxe uitstraling en is vrijwel overal te gebruiken, in de gang geeft het een schitterende uitstraling door de afwerking en ook bij bedrijven is het geschikt waar het juist professionaliteit en zakelijkheid uitstraalt.

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid