24 uur per dag bereikbaar via :
Selecteer een pagina

Glaszetter in Amsterdam

Als vakkundige glaszetter en glazenzetter in Amsterdam is DQ Glasservice dagelijks in de weer om onder andere woningen, winkels en bedrijfspanden in de gehele omgeving van Amsterdam van de juiste beglazing te voorzien. Naar welke glassoort u ook op zoek bent, wij kunnen deze voor u leveren. Bij onze glashandel vindt u een ruim assortiment glassoorten. Als u wilt dat wij uw glas plaatsen, komen we bij u langs om de precieze afmetingen van uw ruiten op te nemen. Uw glas wordt dan exact op maat gemaakt, waarna een glaszetter of glazenzetter uit Amsterdam zorg draagt voor vakkundige montage. Het plaatsen van glas is een fluitje van een cent voor onze specialisten!

Glaszetter voor winkels, huizen en bedrijven in Amsterdam

Wij verzorgen reparaties en op maat gemaakt glas voor bedrijven, scholen, woningen en winkels. Ook bijzonder glas, zoals zonwerend glas of beloopbaar glas verzorgen wij als glaszetter en glazenzetter voor Amsterdam en omstreken. Wij hebben verschillende glassoorten standaard in ons assortiment, maar het is ook mogelijk om andere glassoorten snel voor u te bestellen.

Ook een glazen deur voor uw douche? Neem contact op!

+31 20 665 0205

Dubbel glas

Een veelzijdige glassoort is dubbel glas. Het is mogelijk om dubbel glas te plaatsen in ramen en deuren, maar we bouwen er ook met gemak een vitrinekast van voor u. Dubbel glas wordt ook wel isolatieglas genoemd en is in verschillende soorten verkrijgbaar.

Driedubbel glas

Wilt u nog meer isolatie van bijvoorbeeld warmte of geluid? Dan kiest u voor driedubbel glas, dat bestaat uit drie ruiten waar een laagje lucht tussen zit. Ideaal voor de beglazing van uw woning of vergaderruimte.

Ontspiegeld glas

Uw allermooiste hoogglans foto’s lijst u natuurlijk in met ontspiegeld glas. Dit glas wordt tweezijdig geëtst waardoor de foto helder blijft en zelfs te zien is wanneer de zon erop schijnt.

Zonwerend glas

Dit glas is uitermate geschikt voor klaslokalen en bedrijven. Zoals de naam het al zegt weert zonwerend glas felle zonnestralen. Het houdt uw interieur koel en toch goed verlicht.

Beloopbaar glas

Een overloop, vide of trap van glas is chic en geeft lucht aan een ruimte. Beloopbaar glas is extra sterk glas, voorzien van verstevigende folie. Het bestaat uit meerdere lagen glas om zo ieder gewicht te kunnen dragen.

Gelaagd glas

Gelaagd glas bestaat uit verschillende glaslagen om zo een sterk geheel te creëren. Het kan zelfs kogelwerend zijn. Ook ideaal om mooie afzettingen mee te maken.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze service als glaszetter en glazenzetter in Amsterdam? Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, bijvoorbeeld op het gebied van vervanging van glas? Neem dan via het contactformulier contact met ons op of bel naar +31 20 665 0205.

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid