24 uur per dag bereikbaar via :
Selecteer een pagina

Glas laten vervangen door een specialist in Amsterdam

Wanneer u glas wilt laten vervangen in de regio Amsterdam, bent u bij DQ Glasservice aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar zijn wij allround specialist op het gebied van glas. Of u nu op zoek bent naar nieuwe beglazing voor uw woning, winkel of bedrijfspand, isolatieglas wilt laten plaatsen of een ruit wilt laten repareren, wij staan voor u klaar.
  • โœ“ 24/7 bereikbaar
  • โœ“ Vakkundige plaatsing
  • โœ“ Diverse glassoorten

Wat voor soort glas wilt u laten vervangen in Amsterdam of omgeving?

Is uw glas kapot of gewoon echt toe aan vervanging? Wilt u bijvoorbeeld besparen op stookkosten en daarom dubbel glas laten plaatsen? Wij helpen u graag. Wat voor soort glas u ook wilt laten vervangen in uw pand in of nabij Amsterdam, wij helpen u. Niet voor niets hebben wij verscheidene glassoorten op voorraad, waaronder dubbel glas, driedubbel glas en zonwerend glas. Wanneer wij uw glassoort niet in ons assortiment hebben, kunnen wij dit specifieke glas snel voor u bestellen en alsnog komen zetten. Wij maken het glas precies op maat en plaatsen het vakkundig.

Glas laten vervangen? Neem contact op!

+31 20 665 0205

Spoedreparatie nodig? Bel ons meteen!

Heeft u glasschade en wilt u dit meteen laten repareren? Bel dan direct naar +31 20 665 0205. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor spoedreparaties. Het kapotte glas van uw pand in of vlak bij Amsterdam wordt meteen vervangen of anders voeren we een tijdelijke noodreparatie uit. Heeft u vragen over onze diensten? Ook dan kunt u ons bellen of het contactformulier invullen.

Vragen? Wij helpen u graag!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid