Gelaagd glas

Gelaagd glas is samengesteld uit twee of meerdere bladen floatglas, die tot een onverbrekelijk geheel worden samengevoegd door middel van één of meerdere tussenlagen kunststof polyvinylbutyral (PVB). De PVB tussenlaag heeft een hoge weerstand en elasticiteit en een goede hechting, waardoor bij breuk de stukken glas worden vastgehouden. Er zijn verschillende soorten gelaagd glas, van inbraakwerend tot kogelwerend.

Modern veiligheidsglas moet aan hoge (kwaliteits) eisen en strikte veiligheidsregels voldoen. Dankzij innovaties in de ontwikkeling van veiligheids- en beveiligingsbeglazing zijn er nieuwe ontwerpmogelijkheden gecreëerd waarmee persoonlijk letsel kan worden voorkomen en waarmee in de meest extreme gevallen gebouwen en personen kunnen worden beschermd tegen eventuele aanslagen.

Om aan deze steeds strengere eisen te kunnen blijven voldoen, hebben wij een groot assortiment aan geavanceerde producten ontwikkeld, zonder concessies te doen aan de ontwerpcriteria voor natuurlijke lichtinval en zichtbaarheid. Alleen een vakkundige glaszetter kan dit bijzondere glas zetten.

U kunt ook bij ons terecht voor dubbel glas en driedubbel glas 

Neem contact op:

Fields marked with an * are required