Glaszetter Amsterdam

Één van de voornaamste werkzaamheden van DQ Glasservice is het plaatsen van glas. Als glaszetter Amsterdam zijn wij dagelijks in de weer om onder andere woningen, winkels en bedrijfspanden in de gehele omgeving van Amsterdam van de juiste beglazing te voorzien. Naar welke glassoort u ook op zoek bent, wij kunnen deze voor u leveren. Bij onze glashandel vindt u een ruim assortiment glassoorten. Als de beglazing van uw keuze hier niet tussen zit, kunnen we deze op korte termijn voor u bestellen. Als u wilt dat wij uw glas plaatsen, komen we bij u langs om de precieze afmetingen van uw ruiten op te nemen. Uw glas wordt dan exact op maat gemaakt, waarna een glaszetter uit Amsterdam zorg draagt voor vakkundige montage. Het plaatsen van glas is een fluitje van een cent voor onze specialisten!

D Q Glasservice glaszetter voor winkels, huizen en bedrijven in
Amsterdam
Wij verzorgen op maat gemaakt glas voor bedrijven, scholen, woningen en winkels. Ook bijzonder glas,zoals zonwerend glas of beloopbaar glas verzorgen wij als glaszetter voor Amsterdam en omstreken. Wij hebben verschillende glassoorten standaard in ons assortiment, maar het is mogelijk om andere glassoorten snel voor u te bestellen.

Dubbel glas plaatsen
Een veelzijdige glassoort is dubbel glas. Het is mogelijk om dubbel glas te plaatsen in ramen en deuren, maar we bouwen er ook met gemak een vitrinekast van voor u. Dubbelglas wordt ook wel isolatieglas genoemd en komt in verschillende soorten.

Driedubbel glas
Wilt u nog meer isolatie van bijvoorbeeld warmte of geluid dan kiest u voor driedubbel glas in de woning. Ook ideaal voor de beglazing van vergaderruimtes. Driedubbel glas bestaat uit drie ruiten waar een laagje lucht tussen zit.

Ontspiegeld glas
Uw allermooiste hoogglans foto’s lijst u natuurlijk in met ontspiegeld glas. Dit glas wordt tweezijdig geëtst waardoor de foto helder blijft en zelfs te zien is, wanneer de zon erop schijnt.

Zonwerend glas
Dit glas is uitermate geschikt voor klaslokalen en bedrijven. Zoals de naam het al zegt weert zonwerend glas felle zonnestralen. Het houdt het interieur koel en toch goed verlicht.

Beloopbaar glas
Een overloop, vide of trap van glas is chic en geeft lucht aan een ruimte. Beloopbaar glas is extra sterk glas, voorzien van verstevigend folie. Het bestaat uit meerdere lagen glas om zo ieder gewicht te kunnen dragen.

Gelaagd glas
Gelaagd glas bestaat uit verschillende glaslagen om zo een sterk geheel te creëren. Het kan zelfs kogelwerend zijn. Ideaal ook om mooie afzettingen mee te maken.

Contact
Wilt u meer weten over onze glaszetter in Amsterdam en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan via het contactformulier contact met ons op.

Neem contact op:

Fields marked with an * are required