Dubbel glas of HR++ isolatieglas plaatsen in Amsterdam & Diemen

Wij van DQ Glas zijn er om u te helpen. Met 30 jaar ervaring in het plaatsen en vervangen van dubbel glas en HR++ isolatieglas bent u dus in hele goede handen. Maak een afspraak  en we helpen u onmiddelijk verder!

Wat is dubbel glas / isolatieglas 

Dubbel glas bestaat uit een buiten- en een binnenblad van glas met daartussen een met lucht- of gasgevulde spouw. De spouw is aan de glasranden hermetisch afgesloten. Er zijn verschillende soorten isolatieglas, van standaard dubbel glas tot HR+++ glas.

HR++ is dubbel glas met een extra coating en een Argon gasvulling welke met minder energieverbruik toch een optimaal comfort biedt. De HR++ dubbele beglazing werd speciaal ontworpen om de kou buiten en de warmte binnen te houden terwijl u volop van het daglicht kunt blijven genieten. HR++ isolatieglas isoleert 5 x beter dan enkel glas en 2 tot 3 maal beter dan traditioneel dubbel glas. Deze beglazing bereikt probleemloos een U-waarde van 1,1 W/(m2.K). HR++ isolatieglas, ook wel dubbel glas genoemd in de volksmond, is op dit moment het meest toegepaste glassoort in zowel de woning- als utiliteitsbouw.

Woont u in de regio Amsterdam of Diemen en wilt u ook dubbel glas of HR++ isolatieglas zetten? – Vraag een vrijblijvende offerte aan bij de glaszetter!

Ook voor driedubbel glas en gelaagd glas kunt u bij ons terecht.

Neem contact op:

Fields marked with an * are required