Glazen binnendeuren

Geharde glazen deuren bieden belangrijke voordelen. Een glazen deur nodigt uit. Ze scheppen ruimte en bieden zicht op de omgeving. Of ze sluiten een ruimte of kamer juist af zonder het gevoel te geven opgesloten te zijn. Sfeervol, verassend en veilig gehard.Een glazen binnendeur kan de ruimte in uw woning voorzien van extra allure. Zeker in een strak en modern interieur kunnen hardglazen deuren een aanvulling zijn op het geheel.

De hardglazen deuren zijn vervaardigd van gehard veiligheidsglas waarbij u de keuze heeft uit tal van motieven en bewerkingen (gezandstraald, blank of zeefdruk). Glazen deuren kunnen ook in een gelaagde uitvoering gemaakt worden. Gelaagd betekent 2 lagen glas met folie ertussen. Dit kan een blanke folie zijn, maar u heeft ook de mogelijkheid om te kiezen uit diverse kleuren.

Met zandstralen kunnen er allerlei motieven gemaakt worden zoals een simpele strakke lijn, een familiewapen of een bedrijfslogo. De glasdeuren zijn ook als schuifdeur te monteren, waardoor u nog meer ruimte creëert.


Neem contact op:

Fields marked with an * are required