Glas op maat in Amsterdam

DQ Glas voor glas op maat

Glas op maat wordt in Amsterdam en in de regio voor u op een professionele wijze geregeld door DQ Glas. Wij zijn op dagelijkse basis bezig met het plaatsen van glas voor zowel particulieren als bedrijven. Bijvoorbeeld met het aanbrengen van nieuwe beglazing in woningen, maar ook in winkels, kantoren en andere bedrijfspanden. Ons bedrijf is dan ook specialist in glas plaatsen, waarbij er keuze wordt geboden uit verschillende soorten glas. Wij vinden het leveren van een goede service daarbij belangrijk. Als glaszetter Amsterdam doen wij onze professionaliteit daarmee eer aan.

Nieuwe beglazing

Het kan altijd een keer gebeuren dat er door een ongeluk een raam kapot gaat. In dat geval is het handig dat u snel een beroep kunt doen op DQ Glas voor glas op maat. Het vervangen van beglazing met als doel een betere isolatie te realiseren, maakt eveneens deel uit van onze uitgebreide service. Het plaatsen van isolatieglas is namelijk een van onze specialiteiten. Wij zijn verder een allround specialist en plaatsen ook glazen deuren en glazen wanden. Daarbij kunt u denken aan douchedeuren, maar ook aan glas in schuifdeuren en binnendeuren. Met betrekking tot glazen wanden zijn er eveneens allerlei opties op het gebied van maatwerk. Bijvoorbeeld met betrekking tot schuifwanden of een balustrade.

Verschillende glassoorten

Elk project is weer anders en daar houdt DQ Glas in Amsterdam rekening mee als het gaat om glas op maat. Daarom bieden wij u een keuze uit allerlei verschillende soorten glas. Naast gelaagd glas, hebben wij in ons assortiment tevens dubbel glas en driedubbel glas beschikbaar. Wij hebben verder speciale soorten glas voor verschillende doeleinden, zoals beloopbaar glas, zonwerend glas en ontspiegeld glas. Belangrijk om te weten is dat wij de meeste glassoorten op voorraad hebben. U hoeft dus nooit lang te wachten op nieuwe beglazing op maat. U kunt het contactformulier gebruiken om ons in te schakelen of bellen via 020-6650205.

Neem contact op:

Fields marked with an * are required